Update

Dags att dela med oss lite om hur det går uppe vid huset. Tobbes första jobbvecka efter ledigheten så nu har det blivit mycket kvällsjobb. Men vi är klara med målet för denna vecka vilket var färdig på sista gaveln med fönster och panel. Färgen tog slut 1 meter från nock efter första strykningen på panelen. Men imorgon inhandlas ny, vi hade trott det skulle räcka lite längre men nu vart det akutslut och akut påfyllning :)

På torsdag går på 4 veckors "semester" och det ska bli så skönt. Vårt mål är att bli helt färdiga utvändigt v.27/28 så nu är det bara att slita på. Först två dagars ledigt midsommarafton och midsommardagen :)
v.27/28 så kommer vår grävare tillbaka och lägger ut all jord på tomten som den ska vara så vi kan börja planera trädgården.
Målet kommande vecka innan midsommar är att måla hela huset klart. Så är det bara att dunka på med alla fönster lasta in gips etc. etc. det finns att göra iallafall :)
 
Jag har jobbat hela helgen men Tobbe har haft kanon bra hjälp av Makkan och Anders! :) Tack!!
 
I måndags innan vi började regla upp stommen på utsidan.
 
Med hjälp av Fredrik och Marcus gick det fort fram
 
Utegips - tisdag och onsdag
 
Panel
 
Anders och Makkan på g ner efter avslutat jobb! :)
 
Färdig! :)
Två fönster i. Nästan hela panelen målad en styckning med täckfärg. Snart dags för dörr och fönster i groventré och kök :)