Utebelysning

Sista dagen på semester så tog vi en utflykt till gällersta utanför Örebro där Classic house /Classic light håller till. 
Dom har utvecklat och tagit fram jätte fin belysning för fasad. Kan verkligen rekomendera dom. Jätte bra service och bemötande. Thomas som äger Classic house tillsammns med sin fru säljer även garageportar till mycket bra pris och bra kavlite. Pappa har alltid köpt garageportar från honom och är nöjd. 
Två lampr vid huvudentren och en vid groventren. 
 
Nu önskar man bara att den riktiga dörren kan komma på plats så man får se helheten på hela huset. Men det är ett tag kvar till vi får det men den som väntar....
 
 
Belysning - Classic Light - Classic house - New england belysning - entre - inspiration - klassisk belysning - lykta - lyktor - porch - svart - svarta - uteplats
1

Plast och tejpning

Nu var det ett tag jag skrev. ungefär sista dagen på semester och efter det har det vart jobb dag som kväll så ibland är det lite svårt att ta sig tid till det. Men den söndagen då vi grovplanerade tomten så hjälpte Anders och Mattias till med den sista elen på botten våningen. Sen gick vi direkt upp och fortsatte isolering på övreplan. Nu denna vecka har vi även plastat tejpat och satt spikreglar. 
Taket ska såklart också plastas men det väntar vi med tills vi dragit all ventilation som vi ska börja göra i helgen. Vi får se lite hur mycket tid det tar, där har vi ingen tidsuppfattning förutom att det tar nog längre tid än man tror. 
 
Lite tepj blir det runt runt alla bjälkar. 
 
Tejpat och klart även runt alla fönster. Detta är fönstrena i vårt badrum på övreplan.
 
Tobbe sätter sista tejp biten satt (förutom taket) 
 
Vindavledare och luftspaltsskivor som vi satte upp i helgen. 
 
 
Hus - T-emballage - Tejp - Vindavledare - bygga hus - luftspaltsskivor

Grovplanering tomt

Före - Skärpig knarkarkvart 
 
Malin kör ut massor och förbereder tomtplaneringen.
 
Full rulle - söndag morgon 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såå nöjd, nu ska jag dunka på roundup för att döda all eventulla ogräs och kvickrot innan gräset ska sås i eftermiddag.
 
 
Fiskarheden - Tomt - Trädgård - fiskarhedenvillan - inspiration - planeringa
1