Sommar 2014

16 Juni fyllde Erika 25år, det var sist vi var uppe hos Erika och hälsade på. Saknar man inte sommaren för mycket när man ser dessa härliga bilder. Ett natt/morgondopp och en härlig middag på balkongen! GE MIG VÅR OCH SOMMAR!! :) 
Ellen, Jenny och Erika 
 
 Erika, Jenny och Ellen 
Helg - bada - middag - sola - sommar - vänner - vår

Canon Powershot SX710 HS

Har idag beställt en ny kamera från Misco.se det vart en Canon Powershot SX710 HS. 
Jag ville ha en kamera för att på ett bra sätt kunna dokumentera husbygget och inte bara med någon iphone, utan faktiskt få bra bilder. Men inte bara för husbygget, då hade jag köpt en "enklare" kamera. Men när jag ändå köper en kamera satsar vi på en kamera med bra kvalité för framtiden. Man vill ju inte köpa en ny om 1år igen, det är inte ekonomiskt. Bättre att lägga lite mer pengar nu och slippa göra det två gånger.  
Nu låter den jääättte dyr men nej, 3500kr gick den på så lite mellan prisklass kan man säga :)
 
 
 
Canon - Kamera - powershot

"Helg"

Firar lite att jag har helg idag. Känns som fredag på nytt, ska bara jobba 7-12 imorgon sen åker jag och Ellen och hälsar på Erika. Känns så himla skönt att få komma iväg, bara vara, tjejsnack och spa. 
Vi åker från Örebro imorgon kl 12 direkt till Uppsala. Första lite shopping och sen har vi bokat badtunnan nere vid sjön i österbybruk, det blir en spakväll med tapas och vin.
Onsdag blir en lugn och skön dag som ska avslutas med middag och bio inne i Uppsala. Lite deppigt att vi har vår bästa Erika borta i Uppsala. Men jag och Ellen kom fram till att det är tur vi har någon att åka och hälsa på och mysa hos! 
 
Från det ena till det andra...
Precis tittat klart på ett avsnitt av "husdrömmar" på SVT1, lite med skräckblandad förtjusning. Det går verkligen inte bra för någon som bygger hus i det pogrammet. Om dom inte sklijer sig så rasar huset nästan ihop med byggfel. Blir så nervös, oddesen är rätt stora att det blir något fel när vi bygger. Frågan är väl bara vad som går fel. Men men det mesta går att lösa. Man måste lämna lite utrymme i budgeten för oförutsägbara utgifter :)
 
 
 
 
 
Helg - bio - husbygge - husdrömmar - nybygge - rosevin - spa - tjejsnack - vårt nya hus