Nästa projekt

Nästa projekt i huset är väl kanske främst garage och uteplats men invändigt är det en stor soffa, fåtölj och fotpall. Gardiner och kuddar i gröna nyasner och en snygg matta. Vi har även börjat rita på en platsbygd hylla med skåp nertill och hyllor över.
Vi bygger själva eftersom vi har en takhöjd på 270cm så är det väldigt svårt att hitta hyllor till det. Det går absolut t.ex artwood har ju såklart fina men dom kostar en halv förmögenhet, då bestämmer vi oss istället för att bygga själva! :) 
Lite soffinspo på C/O Home i örebro. Mycket fina generösa och stora soffor som man kan bygga prencip hur man vill. Vi kollar även på en variant på RS möbler i örebro, men besuten får ta sin tid och det går inte att köpa allt på samma gång hur gärna man än vill :) 
Hedins örebro - Soffor - inspiration - lanna - rsmöbler - soffa - ℅ Home
2

Kristallkrona

Kristallkrona var det ända vi kunde tänka oss passade att pryda över matbordet. Så vi invisterade i en.
Visst vart det fint! ;D 
Montering av alla kristaller. 
 
Ni som följer mig på instagram har redan sett dessa två bilder.. 
 
Perfektion 
 
i centrum av huset. Nu ska vi bara få upp gardiner matta och annat piff så det inte känns lika kalt som det gör nu men även kunna skydda lite för solen när den lyser som mest! :) 
 
 
 
 
 
New england belysning - inspiration - kristallkrona - matbord - matplats - matrum - mattlackad ek - new england - new england hus - new port - norrskensdesign - stort matbord - urbanwood - urbanwood.se
1

Sovrum

Vårt sovrum, mycket kvar i klk men helt klart funktionellt. Men ändå inte riktigt där än, som man känner i många delar av huset !;) 
 
 
Stort sovrum vart det men så skönt med golvyta runt och framför sängen :) 
(Matta ellos, spegel jysk, golvlampa PB home - lamplagret , mörkläggningsgardiner - IKEA)
 
Här har vi klätt in takstolarna så fick fack för upphängning av kläder. Resten av klk vet vi inte riktigt hur vi ska göra klart. Jag vill byta ut byrån, men vet inte till vad än, så detta får helt klart fungera tillsvidare. 
 
 
 
189kvm - Fiskarheden - blått - fiskarhedenvillan - inredning - inspiration - interior123 - interiorforall - renoveringdamm - snickarglädje - sovrum - svart och vitt. - villa vråken specil - villamåltidsstigen