"Ledig dag"

Tisdags
 
 
Golvexperten från Örebro gör vårt jobba i huset, att rekomendera!. Super duktiga och grejar hela veckan med alla tätskikt i huset. Dom lägger tätskikt för våtrum i båda badrummen och tvättstugan.
Nästa vecka är det dags för kakel och klinker!! :)
Idag har jag vart runt på kakelmässan samt kakel och natursten i marieberg och hämtat kakel och klinker till både övre -, underplan och tvättstuga.
 
Även vart och handlat 40liter väggfärg i "carlssonvit" rollerskaft penslar m.m
 
Helt själv utan någon hjälp körde jag hjullastaren och lastade av pallen med kakel och klinker från kakelmässan! (stolt!)
 
Spacklat och slipat tak samt spacklade och slipade väggar. Målarna gör takmålningen sen gör vi väggarna själva.
 
Utgången från vardagsrumsdelen.
 
Så jag kan väl inte känna mig speciellt rastlös denna lediga onsdag :)
Badrum - Flügger - Flügger färg - ballinglöv - checklista - flugger färg - golvexperten - golvexperten i örebro - kakel - kakelsättning - köksleverans - måla - målning - slipa - spackla - tak - tätskikt - väggfärg
1

Inspiration / Mood board

Mood board lillabadrummet på bottenvåningen (kranar från lightinthebox.se) kommod från Swedmart.se Vitt blankt vågigt kakel med ljusgrå plattor.
 
Vi har valt luckan studio från Ballingslöv i köket. Tanken var en kalkstensskiva först men nu lutar det åt massiv ek (ger en lite varmare känsla) Knoppar och handtag i mässing. Kökskran från tapwell i mässing med porslinsho från IKEA.
Kakel har vi tänkt oss ett vågigt från konradssons kakel som är 7,5X15cm . Det vi inte har bestämt ännu är om kaklet ska gå hela vägen till tak eller avslutas i nivå med fläkten. Vi har inga överskåp på kortsidan i köket så det kanske skulle bli en häftig effekt att kakla hela vägen upp, samtidigt som det kan kännas för mycket. Vad tycker nI?
 

 
 

Övervåning

Nu håller målarna på och spacklar slipar bottenvåningen. Känns sjukt att det händer saker i huset som vi inte gör något med. Vi valde faktiskt att inte göra det själva då det är as trist och svårt att få till bra. Stora öppna ytor med ljusinsläpp kan avslöja mycket fel...
 
idag har Tobbe  och Anders fixat med osb och gips på övreplan 👍🏻🙏🏻 
jag har jobbat till 15 sen ut direkt och hjälpa till med isolering av innerväggar.  
På måndag drar golvexperten igång med tätskikt i badrummen. Kakel och klinker v.41. 
Köket kommer redan på torsdag 😀🙏🏻 
 
lutar åt en bänkskiva i betong eller ek. Fortfarande helt nollad vad vi ska använda.. 
 
arbete pp hög höjd 😁
Trapphålet 
 
allrum
sovrum
Utgång mot balkong