Femte veckan / Dag. 38

Det har gått några dagar sedan jag uppdatera här nu, vi har jobbar för fullt på bygget och sena kvällar så prioriteras inte ett blogginlägg alla gånger. Men idag tänkte jag få till ett så ni ser hur vi ligger till. 
 
I fredags vart hela taket färdigt med taktegel, ÄNTLIIIIGEN ! :) 
 
Här följer lite bilder från veckan till idag söndag, vad som hänt på huset! Det som kanske inte syns så myckt på bild är att vi under helgen målat framsidan nästan helt klart med två strykningar. Vi ska flytta ställningen för att kunna färdigställa andra gaveln på huset. vi vill då vara helt klara med målningen på framsidan då så vi slipper flytta den yttligare en gång :)
 
 
 
 
Ser ut som en krigszon bland allt virke som väntar på att bli uppsatt. Sen nar det blåst STORM idag och det spelar aboslut ingen roll hur man binder fast pressar för att täcka virke det blåser bort....
Vi har inte rört en virkeshög idag och se hur det ser ut, det tar tag som segel i pressarna :/ Att rekomendera om ni ska bygga hus och inte har ett färdigt garage, hyr ett stort partytält så slipper ni alla dessa jävla trix och fix för att skydda från väta... det önskar jag vi hade tänkt på tidigare, nu är det lite sent för det finns nästan inger kvar att täcka. 
 
 
 
1
Anonym

Så fint ni får till de :) /grå huset på Gourmetstigen 6 med garaget! Mitta :)

Svar: Tack Mitta! :) / Roligt att vi snart blir grannar!
Madelen Anna Karlsson