Strul #1

Idag har vi åkt på vårt första hinder, men det visade sig inte så farligt som vi först trodde. 
Tobbe slutade tidigare och vi skulle börja lägga radonplasten som ska in under första och andra laget isolering. 
Tobbe började mäta avloppen och fick det inte att stämma med måtten efter finutsättningen och kantelementen. 
 
Vi började kolla på grundritningen och kryssmätte huset och det stämde inte alls. Det visade sig att en finutsättning är på bottenplanlösning och inte grundritningen. Bottenplanlösningen är lite större då den inkluderar en panel som ligger utanpå grunden med ca 6cm. 
Vår KA var uppe vid tomten och hade aldrig vart med om något liknande att utsättaren mäter in efter bottenplan/färdigthus och inte grundritningen. Så denna dag har gått åt till att lägga om kantelement så husets alla mått stämmer. När vi såg det värsta av värsta trodde vi dom skulle behöva dra om rör och avlopp etc. men när vi la om kantelement så hamnade dom på rätt mått... TUR i oturen + att vi hade gör fint väder och helt vindstilla idag så skönt att vara ute och jobba. Fick dock hoppa träningen som jag planerat in. 
 
Så nu är vi på samma ruta som igår igen, imorgon förhoppningsvis blir det radonplast och som sista lagrena isolering så vi kan dra golvvärme i helgen. VA ska komma och provtrycka golvvärmen nästa vecka hoppas vi. 
Sen den 10/4 kommer betongen och seeeen 13/4 husleverans :D
 
Hann tyvärr inte ta några bilder idag, hade fullt upp att tänka så det skulle bli rätt !;) 
Fiskarheden - finutsättning - fiskarhedenvillan - grund - grundarbete - planlösningen - utsättning