Utebelysning

Sista dagen på semester så tog vi en utflykt till gällersta utanför Örebro där Classic house /Classic light håller till. 
Dom har utvecklat och tagit fram jätte fin belysning för fasad. Kan verkligen rekomendera dom. Jätte bra service och bemötande. Thomas som äger Classic house tillsammns med sin fru säljer även garageportar till mycket bra pris och bra kavlite. Pappa har alltid köpt garageportar från honom och är nöjd. 
Två lampr vid huvudentren och en vid groventren. 
 
Nu önskar man bara att den riktiga dörren kan komma på plats så man får se helheten på hela huset. Men det är ett tag kvar till vi får det men den som väntar....
 
 
Belysning - Classic Light - Classic house - New england belysning - entre - inspiration - klassisk belysning - lykta - lyktor - porch - svart - svarta - uteplats
1
Joanna

Hej, så kul att läsa din blogg! Jag och min sambo har för ett tag sedan beställt hus av Fiskarheden fast ett Falken men nästan identisk planlösning :) tror vi kanskee har haft samma bus som inspirationskälla då jag såg att köket ni tittat på är från samma hus som vi hittade inspirationen.
Ska bli kul att fortsätta läsa din blogg och se hur det går för er! All lycka till och hoppas ni får flytta in snart!
Vänligen Joanna