Så gräs

Mitt i allt så har det blivit höst och sista chansen att så gräs inför nästa år. Eftersom vi vill ha det gjort så det kommer en gräsmatta nästa år när vi bor i huset. Vi fick låna Frediks fyrhjuling vilket har vart guldvärt. Vi har ordnat   gränskanterna till tomten osv med pappas lastmaskin, Tillslut igår kväll så kunde vi så gräs. 30 Kg gräsfrön hade jag köpt av weibulls extra green, detta räckte dock inte så jag har besällt 15 kg till :) Tack; Anders, Niina, Marcus, Fredrik, Anna och Melker för hjälpen i söndags! :)
 
 
Men det finns så mycket man vill göra när man väl sätter igång i trädgården. Vi ska bredda entré gången in till huset så den blir mer V-formad, sätta kantsten vid uppfarten m.m m.m.. men nu sår vi gräset så tar vi resten i vår. Då hinner vi tänka ut hur vi vill ha det också ordentligt. 
 
Men annars i huset rullar det också på. Bottenvåningen är gipsad och klar. En bit kvar vid klk där det ska vara vattencentraler som ska inkopplas etc. 
Imorgon börjas det spacklas och slipas på tak och väggar på bottenvåningen. 
V.40 Kommer kakelsättare (badrummen ska göras)
V.41 Kommer köket 
V.45 kommer trapp (Tord kommer några dagar och hjälper till med monteringen av trapp samt ytterdörren vid entrén) 
 
 
 
Tobbe ska koppla på armeringsjärnet vi körde bakom fyrhjulingen
 
Makkan aggerar tyngd :) 
 
Våran lilla plutt entré grusgång. Ni ser hur pinnarna sitter. Där vill vi att entré gången gå sen i vår.
 
 
// Madde 
Badrum - Belysning - Fiskarheden - New england belysning - Trädgård - ballinglöv - ballingslöv - extra green - fiskarhedenvillan - inspiration - kakelsättning - kök - leverans - new england - new england hus - planeringa - så gräs - tidsplan